Wiem co jem

Wiem co jem

Konferencja - "Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia"

opublikowano: 2019-10-16 11:05, ext.ebuczkowska

Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego oraz redakcja „Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego” zapraszają na Konferencję "PIECZYWO – SMAK, ZDROWIE, EKONOMIA" sfinansowaną z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych.

Ilustracja na stronie WiemCoJem

PROGRAM:

10.30 Rejestracja uczestników

11.00 Otwarcie konferencji i powitanie uczestników

11.15 Smak jako kluczowy element jakości pieczywa – dr hab. Anna Diowksz (Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności PŁ)

12.00  Pieczywo a zdrowie - dlaczego warto jeść i jakie wybierać?  – dr inż. Joanna Rachtan-Janicka (Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW)

12.45 Przerwa na kawę

13.10  Determinanty rozwoju rynku zbożowego w Polsce ze szczególnym uwzględnieniem produktów piekarniczych i cukierniczych -Marzena Trajer
Dyrektor Biura Analiz i Strategii Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa. 

13.50 Dyskusja

W załączeniu:
karta zgłoszenia

Termin: 22 października 2019, godz. 11.00

Miejsce: Warszawa, ul. Czackiego 3/5 (sala A, III piętro)

 

Pliki do pobrania

  1. 1.

    (plik: Karta zgłoszenia .doc, rozmiar pliku: 795.5 KB)
    Pobierz